Elvy nieuws

Het is alweer eind oktober en dat betekent: een nieuwe nieuwsbrief van Elvy. Hierin geven we een kleine indruk van de vernieuwde ElvyWeb en laten wij u kort kennis maken met een andere oplossing van Elvy, namelijk Elvy Documentarchivering.  Ook halen wij het Elvy klantenportaal aan, delen wij bruikbare Tips & Tricks en ontdekt u hoe u meer efficiëntie uit Elvy kunt halen door middel van het volgen van een cursus.

Elvy design

Het nieuwe design van ElvyWeb

Heeft u deze maand Elvy geüpdatet? Dan heeft u ook kennis kunnen maken met het nieuwe design in ElvyWeb. We vonden het tijd dat ElvyWeb in een nieuw jasje werd gestoken, dus we zijn blij dat ook dit onderdeel van Elvy in de huisstijlkleuren is. Ook heeft ElvyWeb nieuwe iconen en is de mailing met daarin de takenlijst aangepast.

De werking van ElvyWeb is uiteraard precies zoals voorheen, qua functionaliteit is er geen verschil. Inmiddels zijn we ook bezig met het aanpassen van de artikelen op het klantenportaal, zodat u de juiste screenshots bij het artikel heeft. 

Wilt u meer informatie over Elvy? Neem dan contact met ons op.

Elvy desgn (invoer)

Ter info: Het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl zijn verwerkt in de Elvy App. De look and feel van de Elvy App is dus anders als hetgeen u gewend bent in uw huidige Elvy Document Scanning. Deze veranderingen zullen in de toekomst ook in de overige oplossingen doorgevoerd worden.

 

Maak optimaal gebruik van Elvy!

Vraagt u zich weleens af of u nog wel het meest efficiënt en optimaal met Elvy werkt? Is een collega niet meer werkzaam die voorheen met Elvy werkte en is er geen goede overdracht geweest? Of heeft u wellicht de functie van een collega overgenomen, maar heeft u geen volledige training omtrent Elvy gekregen?

Speciaal voor dit soort vraagstukken biedt Elvy de cursus ‘Optimaal Boeken’ aan. Een Elvy consultant komt een halve dag bij u langs en zal aan de hand van uw vragen en wensen Elvy volledig met u doornemen en uw vraagstukken beantwoorden. Dit kan uiteenlopen van een gebruikerstraining tot het optimaliseren van het systeem naar jullie werkwijze. Tevens wordt altijd de laatste update van Elvy geïnstalleerd. Wilt u gebruik maken van de cursus ‘Optimaal Boeken’, neemt u dan eens vrijblijvend contact op.

Elvy gebruikershandleiding

Heeft u een nieuwe medewerker in dienst, of wilt u nog eens de gebruikershandleiding doornemen? Op het klantenportaal van Elvy staan meerdere gebruikershandleidingen, waaronder die van Elvy Factuurverwerking. Deze handleidingen verwijzen naar diverse artikelen die steeds bijgewerkt worden met nieuwe functionaliteiten van Elvy. Heeft u dus een nieuwe medewerker in dienst? Verwijs dan naar deze gebruikershandleiding.

Maak kennis met Elvy Documentarchivering

Maakt uw organisatie al gebruik van Elvy Documentarchivering? Met deze oplossing van Elvy kunt u eenvoudig een digitaal archief opzetten. Hierdoor heeft u geen archiefkasten vol met ordners en bent u ook niet onnodig veel tijd kwijt met het zoeken naar dat ene document. U kunt namelijk documenten terugvinden op basis van relatie of datum van archiveren, maar ook op de inhoud van de documentatie. Mogelijkheden genoeg!

Wilt u meer informatie over Elvy Documentarchivering? Bekijk gerust de informatie op de website, of neem contact met ons op voor het inplannen van een demonstratie.

Elvy Documentarchief

De nieuwe release van Elvy

Vanaf 1 oktober is er weer een nieuwe release van Elvy beschikbaar, release 1904. Het is belangrijk om bij elke nieuwe release Elvy te updaten, u kunt dan optimaal gebruik maken van de software.* Verder adviseert onze afdeling support ook bij een foutmelding om Elvy eerst te updaten, omdat daarmee veel problemen verholpen kunnen worden. U kunt de release notes voor uw koppeling teruglezen op het klantenportaal.

Tips & Tricks

Wekelijks plaatst Elvy op LinkedIn en Twitter Tips & Tricks om optimaal met Elvy te kunnen werken. In deze nieuwsbrief lichten we één van deze Tips & Tricks uit! 

Hoe verberg ik de knop ‘Flora E-factuur’?

Wellicht ziet u tijdens het verwerken van uw facturen regelmatig de knop ‘Flora E-factuur’ staan. Maakt u geen gebruik van de functionaliteit Flora E-factuur? Dan kunt u deze knop verbergen. 

Onderaan dit artikel kunt u lezen hoe u deze knop kunt verbergen.