Elvy UPDATE!

Per 1 januari is er weer een nieuwe versie van Elvy beschikbaar!
In release 2001 wordt de automatische herkenning opnieuw geactiveerd, wanneer er pagina’s worden verplaatst in Elvy. Ook kunt u ter controle een aanvullende fiatteur toevoegen, als er aanpassingen zijn gemaakt op de relatiekaart door uw boekers. 

Ook bij het gebruik van Elvy helpen we daar natuurlijk graag aan mee! Met de informatie in dit bericht zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan in januari. Een goede start is immers het halve werk!

Elvy release 2001

Elvy 2020

Ieder kwartaal komt een nieuwe versie van Elvy beschikbaar voor gebruikers die Elvy lokaal of in een hosted omgeving gebruiken.
Release 2001 is per 1 januari beschikbaar. 

Als u Elvy op uw eigen serveromgeving gebruikt (lokaal), dan kunt u zelf een update uitvoeren. Als u Elvy gehost gebruikt, dan wordt de update voor u uitgevoerd.

In release 2001 zijn er aanpassingen gedaan op Elvy, de Elvy App en specifiek op de volgende koppelingen:

  • Exact Globe
  • Exact Online

O.a. nieuw in release 2001

De volledige en voorgaande release notes kunt u hier raadplegen. 

BELANGRIJKE INFORMATIE

Voor ElvyWeb gebruikers

Na installatie van de update zal Elvy enige tijd nodig hebben om de ElvyWeb database te optimaliseren. Wij willen u erop attenderen dat de update hierdoor enige tijd langer in beslag kan nemen dan gebruikelijk!

Wilt u zeker zijn van ondersteuning door een van onze medewerkers tijdens de jaarovergang? Dan heeft u de mogelijkheid om een consultant in te zetten die u kan ondersteunen in het uitvoeren van de jaarovergang. Neem ook hiervoor gerust vrijblijvend contact op.