Elvy release 2002

Ieder kwartaal komt een nieuwe versie van Elvy beschikbaar voor gebruikers die Elvy lokaal of in de hosted omgeving gebruiken. Release 2002 is per 6 april beschikbaar. Als u Elvy op uw eigen serveromgeving gebruikt (lokaal), dan kunt u zelf een update uitvoeren. Als u Elvy door ons gehost gebruikt, dan voeren wij de update voor u uit.

Bij zowel de update als het gebruik van Elvy kunnen we u uiteraard van diens zijn! Met de informatie in dit bericht zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan na een update. Een goede start is immers het halve werk!

Elvy release 2002

Elvy 2020

Ieder kwartaal komt een nieuwe versie van Elvy beschikbaar voor gebruikers die Elvy lokaal of in een hosted omgeving gebruiken. Release 2001 is per 1 januari beschikbaar. 

Als u Elvy op uw eigen serveromgeving gebruikt (lokaal), dan kunt u zelf een update uitvoeren. Als u Elvy gehost gebruikt, dan wordt de update voor u uitgevoerd.

In release 2001 zijn er aanpassingen gedaan op Elvy, de Elvy App en specifiek op de volgende koppelingen:

  • Exact Globe
  • Exact Online

O.a. nieuw in release 2002

  • De nieuwe functionaliteit Adviesroute is beschikbaar. Hiermee kan vooraf aan medewerkers/fiatteurs worden gevraagd hoe een factuur moet worden geboekt.
  • Er zijn diverse optimalisaties in de oplossing Elvy Documentarchivering doorgevoerd.

De volledige en voorgaande release notes kunt u hier raadplegen. 

 

 

BELANGRIJKE INFORMATIE

Voor ElvyWeb gebruikers

Na installatie van de update zal Elvy enige tijd nodig hebben om de ElvyWeb database te optimaliseren. Wij willen u erop attenderen dat de update hierdoor enige tijd langer in beslag kan nemen dan gebruikelijk!

Wilt u zeker zijn van ondersteuning door een van onze medewerkers tijdens de jaarovergang? Dan heeft u de mogelijkheid om een consultant in te zetten die u kan ondersteunen in het uitvoeren van de jaarovergang. Neem ook hiervoor gerust vrijblijvend contact op.