CLEAR Solutions voor nu en later …

Een terugblik op 2020 en vooruitkijken naar 2021: het is er de tijd van het jaar voor.  Het afgelopen jaar gaf ons en onze partners nieuwe inzichten om het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet te treden.

2020

Een jaar dat voor iedereen en ook voor ons fantastisch of op zijn minst ‘normaal’ begon, kent voor velen inmiddels ook drie kwartalen van afstand, voorzichtigheid en goed op elkaar passen. Voor veel van deze ondernemers voelt het als ondernemen met de handrem erop. Sommigen worden in korte tijd opeens in hun voortbestaan bedreigd. Tijdens het schrijven van deze korte terug- en vooruitblik lijken we er allerminst klaar mee te zijn en tekenen de nieuwste maatregelen zich al af en zijn ze zelfs al van kracht.

Zuinig zijn

Ondanks dat, en misschien wel mede dankzij, is elke organisatie zuinig op haar mensen. Ze zijn niet alleen belangrijk, maar ook nog eens kostbaar in meerdere opzichten. Naast er zuinig op zijn moet je ze dus ook met beleid inzetten en goed ondersteunen. Zo kunnen ze met een zo efficiënt mogelijke inspanning zoveel mogelijk veilig gedaan krijgen.

Versnelling

Vele trends en ontwikkelingen namen noodgedwongen een versnelde vlucht. Het jaar 2020 kenmerkt zich als een jaar gedreven door technologie, digitalisering en automatisering (robotisering). Onze aanpak van voortdurend Digitaliseren-Integreren-Automatiseren-Rapporteren-Acteren stelt onze relaties ook prima in staat om snel te Transformeren. Een prettige bijkomstigheid bij de huidige omstandigheden.

Dit hebben we geleerd

We leerden met velen dat het werken op afstand vaak zeer goed mogelijk is en dat een deel van het dagelijkse fileprobleem oplosbaar is door met regelmaat remote te werken. Het geeft onze relaties in ieder geval meer effectieve tijd waarin we aan oplossingen kunnen werken, zorgt ervoor dat medewerkers meer en eerder thuis zijn en dat ook nog eens het milieu minder wordt belast.

Al met al

Uiteindelijk gaan we samenvattend toch weer een mooi jaar afsluiten met onze bestaande en ook nieuwe relaties waarvoor we vele implementaties, integraties en optimalisaties mochten verzorgen. Daarnaast was de realisatie van ons laatste eigen product CLEAR Planner voor ons wel het mooiste kerstcadeautje. Zeker ook gezien de enthousiaste ontvangst bij al onze Exact Synergy-gebruikers.

2021

Gelukkig zijn er voor de economie en bedrijven die het goed kunnen gebruiken verbeterende vooruitzichten, zeker voor het tweede halfjaar. Dan is het zaak om er dan klaar voor te zijn om met de bestaande bezetting veel meer te kunnen verzetten. De afhankelijkheid van technologie, digitalisering, integratie en plaatsonafhankelijk werken zal blijven en waarschijnlijk zelfs groter worden. Velen zijn zeker al op de goede weg en anders kunnen we daar uiteraard bij helpen; slim, centraal en plaatsonafhankelijk werken.

Denken in oplossingen

Graag ontwikkelen we in 2021 ‘ons volgende kerstcadeautje’. Zit u te springen om een oplossing die nu eindelijk eens in combinatie met uw Exact-software gerealiseerd moet worden, laat het ons weten. Maar eerst en vooral willen we iedereen bedanken voor de diverse samenwerkingen, mooie resultaten en u een gezond, succesvol maar vooral opgewekt 2021 wensen!

 

Houd het simpel!
Meer weten? Neem gerust contact met ons op! We denken graag mee en helpen om van de verandering een verbetering te maken.

BLOG Deel 26: Maak kennis met CLEAR Planner voor Exact Synergy Enterprise!

BLOG Deel 28: Optimaal samenwerken, beter beslissen!

Alle afleveringen van het blog volgen? Schrijf je dan nu in

Uw mailadres