Branche- & ledenorganisaties

CLEAR Solutions - keeps it simple

Behoefte aan integratie van álle systemen en bekendheid met alle leden: veel (branche- en leden)organisaties zullen dit herkennen. En die behoefte is te verklaren, want het levert vele voordelen op. Centraal en goed inzicht in de processen en activiteiten die de toegevoegde waarde voor leden en hun tevredenheid vergroten. (Iedere dag beter, slimmer en eenvoudiger).

De tijd dat de ledenadministratie een kwestie van bijhouden in Excel was, is geweest. Logisch. Leden van welke (branche)vereniging dan ook zijn opgegroeid met alle mogelijkheden van de huidige technieken en internet. Het creëren van online community’s, inzet van social media, selfservice portals en vanzelfsprekend een persoonlijke benadering. Leden verwachten dit van een organisatie of vereniging.
Door slimme inzet van CRM en add-ons krijgen alle medewerkers inzicht. Wie zijn de leden? Hoe kun je borgen dat je weet wat er speelt? Hoe kom je je afspraken na, zodat je waarmaakt waarom de leden überhaupt lid? CLEAR Solutions heeft de antwoorden. Daarbij gaan we uit van één centrale en gedeelde opslag van gegevens ent één geïntegreerde oplossing. Breng structuur aan en maak van de (branche)vereniging een dynamische omgeving.

Het beschikbaar maken van processen en informatie voor eindgebruikers is een uitdaging die wij met plezier aangaan. Via onze REST API’s integreren we Exact Globe, Synergy en Exact Online met de eigen (web-)applicaties van een bedrijf, evenals bewezen oplossingen van derden of door ons zelf gemaakt. Dat doen we graag zo eenvoudig mogelijk, met gezond verstand en bewezen techniek.
CRM, document- en workflowmanagement worden een fluitje van een cent. Sterker nog: met een systeem dat op orde is, weet je wat je relatie drijft en wat hem of haar bezighoudt. Dat biedt volop kansen op een juist verwachtingsmanagement en om je klant proactief te bedienen, mogelijk zelfs positief te verrassen. Dan rijst nog de vraag: hoe krijg ook jij je systeem zo mooi op orde?

Onze pragmatische aanpak in vijf stappen (integreren – digitaliseren – automatiseren – informeren – acteren) is onze werkwijze en ja, die heeft in de afgelopen 12 jaren zijn waarde bewezen.

Wij helpen organisaties om dagelijks super efficiënt en gemakkelijk hun werk te kunnen doen en zorgen voor grip op de business en processen met heldere ERP-oplossingen op basis van Exact.