Wholesale & trade logistics

CLEAR Solutions - keeps it simple

Behoefte aan integratie van álle systemen: veel (groot-)handelsbedrijven zullen dit herkennen. En die behoefte is te verklaren, want het levert vele voordelen op. (Iedere dag beter, slimmer en eenvoudiger).

Het beschikbaar maken van processen en informatie voor eindgebruikers is een uitdaging, die wij met plezier aangaan. Via onze REST API’s integreren we Exact Globe, Synergy en Exact Online met de eigen (web-)applicaties van een bedrijf, evenals bewezen oplossingen van derden of door ons zelf gemaakt. Dat doen we graag zo eenvoudig mogelijk, met gezond verstand en bewezen techniek.
Plannen en offreren wordt een fluitje van een cent. Sterker nog: met een systeem dat op orde is, weet je wat je klant drijft en wat hem of haar bezighoudt. Dat biedt volop kansen op een juist verwachtingsmanagement en om je klant proactief te bedienen, mogelijk zelfs positief te verrassen. Dan rijst nog de vraag: hoe krijg ook jij je systeem zo mooi op orde?

Onze pragmatische aanpak in vijf stappen (integreren – digitaliseren – automatiseren – informeren – acteren) is onze werkwijze en ja, die heeft in de afgelopen 12 jaren zijn waarde bewezen.

Wij helpen organisaties om dagelijks super efficiënt en gemakkelijk hun werk te kunnen doen en zorgen voor grip op de business en processen met heldere ERP-oplossingen op basis van Exact.