CLEAR Service

Bij het dagelijks gebruiken van systemen komt ook de zorg daarvoor, en de permanente ontwikkeling en verbetering ervan, om de hoek kijken. We worden in verregaande mate afhankelijk van onze systemen en als deze ergens hinder ondervinden resulteert dit vrijwel direct in verstoring van de werkzaamheden, eventueel heeft het gevolgen voor de kosten en zeker ook heeft het een invloed op de werkbeleving en de sfeer. 

Bij het gebruik en voortdurende fine-tuning van de door u gebruikte oplossingen moet u op ons kunnen terugvallen en weten wat u daarbij mag verwachten. We maken dan ook met iedereen graag passende afspraken. CLEAR Service – Aangepast… maar altijd tot uw dienst !

Ondersteuning die bij u past, nu nog beter !

U bent al een tevreden gebruiker van Exact of gerelateerde software of u staat op het punt om dat te worden. Met een bijbehorende serviceovereenkomst die bij u past bent u altijd verzekerd van een optimale ondersteuning en maximaal rendement van de oplossing waarin u heeft geïnvesteerd.
Professionele service, op voorhand goed geregeld!

Wij verwachten van onze relaties dat zij met ons een serviceovereenkomst afsluiten teneinde op onze dienstverlening te mogen vertrouwen. Met de introductie van CLEAR service kunt u nu gebruik maken van een serviceovereenkomst die precies bij u past. U weet wat u mag verwachten en wij ondersteunen u graag.

SERVICE MONITORING (PIM)

Vanaf 2021 is het mogelijk om remote monitoring te laten toevoegen aan uw supportovereenkomst. Een permanent online proces bewaakt dan de Exact-gerelateerde achtergrondprocessen, synchronisatie, de up-time van Orbis, Elvy etc. Zodra er een verstoring wordt gedetecteerd verhelpen wij deze of nemen contact op met u of uw systeempartij. Zo komen u en uw medewerkers niet voor vervelende verrassingen te staan.

PLUS

Uitgebreide ondersteuning via telefoon en e-mail. Als het nodig is, kijken wij met u mee via TeamViewer. Alle issues, met een maximum tijdsbesteding van een uur, zijn inbegrepen. Wij ondersteunen al uw Exact gerelateerde software zoals Synergy en Globe, Sumatra, Elvy en Orbis voor één vaste prijs per gebruiker per jaar.

ADVANCED

Alle voordelen van PLUS, aangevuld met aangescherpte SLA’s, 2 jaarlijkse ‘health checks’ en online monitoring van uw applicatie(s).

PREMIUM

Onze meest uitgebreide vorm van ondersteuning waarbij u volledig wordt ontzorgd. Ons team adviseert u bij de doorlopende ontwikkeling van uw organisatie. Tijdens de geplande dagen applicatie beheer werken zij uw oplossing, rollen en rechten, lay-outs en werkwijze bij naar de optimale situatie. Op verzoek staan wij zelfs een weekend stand-by mocht dat nodig zijn.

Heldere communicatie en verslaglegging, beheer van uw achtergrondjobs en taken en periodieke ‘health checks’ van uw database(s) voeren wij bij u uit. Was het al ooit lastig om zelf uw ERP oplossingen te beheren? Met een service overeenkomst bij CLEAR Solutions hoeft u zich geen enkele zorg meer te maken!

Download hier onze brochure of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!