Elvy nieuws

De zomervakantie is al weer achter de rug en de ontwikkelingen gaan gewoon door! We hopen dat u energie heeft opgedaan tijdens de zomervakantie, en dat u weer enthousiast aan de slag bent met Elvy. In deze nieuwsbrief de nieuwste update wat betreft de Elvy App. Ook halen wij het Elvy klantenportaal aan, delen wij bruikbare Tips & Tricks en ontdekt u hoe u meer efficiëntie uit Elvy kunt halen door middel van het volgen van een cursus.

Elvy App

Tijdens de zomervakantie was er ook een update van de Elvy App. Indien u de app heeft geüpdatet, ziet u weer nieuwe mogelijkheden. Denk hierbij aan dat fiatteringstaken de status ‘In Behandeling‘ kunnen krijgen. Handig, als u het e.e.a. moet uitzoeken voordat u de factuur kunt goedkeuren.

Elvy App – ook ideaal voor administratie- en accountskantoren!

De Elvy App is niet alleen handig voor het fiatteren van facturen, ook voor het aanleveren van facturen is dit efficiënt. Uw klant maakt van de factuur of het bonnetje een foto in de Elvy App, en plaatst deze in de juiste administratie. Als administrateur ziet u direct in de administratie de aangeleverde facturen en uw klant hoeft geen ordners met papieren meer langs te brengen. Uiteraard herkent Elvy ook deze aangeleverde facturen, wel zo efficiënt! Wilt u meer informatie over de Upload portal middels de Elvy App? Neem dan contact met ons op. 

Er is een document voor u samengesteld met meer informatie betreffende de Elvy App. 

Meer informatie over de Elvy App
Elvy Android

Ter info: Het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl zijn verwerkt in de Elvy App. De look and feel van de Elvy App is dus anders als hetgeen u gewend bent in uw huidige Elvy Web omgeving. Deze veranderingen zullen in de toekomst ook in de overige oplossingen doorgevoerd worden.

Maak optimaal gebruik van Elvy!

Vraagt u zich weleens af of u nog wel het meest efficiënt en optimaal met Elvy werkt? Is een collega niet meer werkzaam die voorheen met Elvy werkte en is er geen goede overdracht geweest? Of heeft u wellicht de functie van een collega overgenomen, maar heeft u geen volledige training omtrent Elvy gekregen?

Speciaal voor dit soort vraagstukken biedt Elvy de cursus ‘Optimaal Boeken’ aan. Een Elvy consultant komt een halve dag bij u langs en zal aan de hand van uw vragen en wensen Elvy volledig met u doornemen en uw vraagstukken beantwoorden. Dit kan uiteenlopen van een gebruikerstraining tot het optimaliseren van het systeem naar jullie werkwijze. Tevens wordt altijd de laatste update van Elvy geïnstalleerd. Wilt u gebruik maken van de cursus ‘Optimaal Boeken’, neemt u dan eens vrijblijvend contact op.

Elvy klantenportaal

Op het Elvy klantenportaal kunt u artikelen terugvinden met antwoorden op veel gestelde vragen en uitleg over functionaliteiten van Elvy. Ook kunt u hier terecht met uw vragen voor de supportafdeling. Mist u belangrijke artikelen betreffende bepaalde functionaliteiten? Dan kunt u dit melden aan marketing@elvy.nl.

Tips & Tricks

Wist u dat u in Elvy DS de mogelijkheid heeft om de begeleidende e-mail van de factuur in te kunnen zien? Lees in dit artikel waar u deze optie kunt vinden.

Wist u dat u in Elvy ook een stroom kunt toevoegen zonder dat iemand invloed heeft op het fiatteringsproces? Dit is bijvoorbeeld wenselijk voor medewerkers die niet tekenbevoegd zijn, maar wel facturen moeten kunnen terugzoeken. Lees in dit artikel hoe u een dergelijk archiveringsstroming kunt toevoegen.