Elvy release 2003

Ieder kwartaal komt een nieuwe versie van Elvy beschikbaar voor gebruikers die Elvy lokaal of in de hosted omgeving gebruiken. Release 2003 is per 10 juli beschikbaar. Als u Elvy op uw eigen serveromgeving gebruikt (lokaal), dan kunt u zelf een update uitvoeren. Als u Elvy door ons gehost gebruikt, dan voeren wij de update voor u uit.

Bij zowel de update als het gebruik van Elvy kunnen we u uiteraard van diens zijn! Met de informatie in dit bericht zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan na een update. Een goede start is immers het halve werk!

Elvy release 2003

Elvy 2020

Ieder kwartaal komt een nieuwe versie van Elvy beschikbaar voor gebruikers die Elvy lokaal of in een hosted omgeving gebruiken. Release 2003 is per 10 juli beschikbaar. 

Als u Elvy op uw eigen serveromgeving gebruikt (lokaal), dan kunt u zelf een update uitvoeren. Als u Elvy gehost gebruikt, dan wordt de update voor u uitgevoerd.

In release 2003 zijn er aanpassingen gedaan op Elvy, de Elvy App en specifiek op de volgende koppelingen:

  • Exact Globe
  • Exact Online

O.a. nieuw in release 2003

In de nieuwe release zijn naast allerlei algemene verbeteringen en koppelingsspecifieke aanpassingen ook een aantal specifieke functionaliteiten uitgebreid. 

  • Er is een verbeterde compressie van PDF-bestanden toegevoegd om de leesbaarheid van facturen nog verder te optimaliseren.
  • De functionaliteit Adviesroute is nog verder uitgebreid op basis van klantwensen.
  • De functionaliteit Snel Invoer is verder geoptimaliseerd op basis van klantwensen. O.a. het invoeren van datums is vereenvoudigd.
  • De verwerking van e-facturen is uitgebreid en verder geoptimaliseerd. Er worden meerdere bestandsformaten standaard ondersteund.  
  • In de database zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd ter voorbereiding op de release van de App voor Elvy Declaratieverwerking

De volledige en voorgaande release notes kunt u hier raadplegen. 

BELANGRIJKE INFORMATIE

Voor ElvyWeb gebruikers

Na installatie van de update zal Elvy enige tijd nodig hebben om de ElvyWeb database te optimaliseren. Wij willen u erop attenderen dat de update hierdoor enige tijd langer in beslag kan nemen dan gebruikelijk!

Wilt u zeker zijn van ondersteuning door een van onze medewerkers tijdens de jaarovergang? Dan heeft u de mogelijkheid om een consultant in te zetten die u kan ondersteunen in het uitvoeren van de jaarovergang. Neem ook hiervoor gerust vrijblijvend contact op.