Elvy release 2004 aanstaande

Ieder kwartaal komt een nieuwe versie van Elvy beschikbaar voor gebruikers die Elvy lokaal of in de hosted omgeving gebruiken. Release 2004 is volgende maand aanstaande. Als u Elvy op uw eigen serveromgeving gebruikt (lokaal), dan kunt u zelf een update uitvoeren. Als u Elvy door ons gehost gebruikt, dan voeren wij de update voor u uit.

Bij zowel de update als het gebruik van Elvy kunnen we u uiteraard van diens zijn! Met de informatie in dit bericht zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan na een update. Een goede start is immers het halve werk!

Er komen mooie ontwikkelingen aan!

Elvy 2020

Volgende maand is er weer een nieuwe release van Elvy beschikbaar, release 2004. Vorige release bevatte al een paar mooie optimalisaties, waaronder de Adviesroute en de Snel Invoer.

We kunnen nu al verklappen dat in aankomende release ook een aantal mooie ontwikkelingen zijn opgenomen. Zo is er in Elvy ondersteuning ingebouwd voor Word en Excel bestanden. Deze kunnen automatisch worden omgezet naar PDF bestanden zodat Elvy deze kan inlezen en verwerken. Daarnaast kunnen ZIP bestanden worden uitgepakt en de bruikbare bestanden worden verwerkt. En dit is zéker nog niet alles! Benieuwd naar de verdere ontwikkelingen? Houd uw mailbox in de gaten! 

Worden contracten met uw leveranciers onbedoeld verlengd?

Heeft uw organisatie ook tal van contracten, maar bent u het overzicht compleet kwijt? Het is zonde als contracten daardoor onbedoeld worden verlengt, of als er ‘dubbele’ contracten worden afgesloten. Elvy Contractregistratie biedt de oplossing, geheel geïntegreerd met uw financiële software.
 

Elvy heeft toegevoegde waarde

U kunt gemakkelijk notificaties instellen op de opzegtermijn van een contract. En wilt u of een collega nog eens het contract bekijken? In Elvy kunnen diverse medewerkers eenvoudig toegang krijgen tot de contracten. Ook kunt u gemakkelijk de financiële verplichtingen van een contract registeren, zodat de factuur hieraan gematcht kan worden.

Met Elvy Contractregistratie heeft u niet alleen uw contracten digitaal geregistreerd, maar bent u ook realtime op de hoogte van de inhoud en de voortgang van het contract. 

De volledige en voorgaande release notes kunt u hier raadplegen. 

BELANGRIJKE INFORMATIE & TIPS

Kolommen boekingsscherm aanpassen

Wist u dat u de kolommen in het boekingsscherm kunt aanpassen naar uw wens? Zo is alleen hetgeen u belangrijk vind in één oogopslag inzichtelijk. Dit is per gebruiker in te stellen. U leest hier meer over in dit artikel.

Wilt u zeker zijn van ondersteuning door een van onze medewerkers Bij de komende update? Dan heeft u de mogelijkheid om een consultant in te zetten die u kan ondersteunen bij het uitvoeren van periodieke updates. Neem ook hiervoor gerust vrijblijvend contact op.