Elvy release 2101

Ieder kwartaal komt een nieuwe versie van Elvy beschikbaar voor gebruikers die Elvy lokaal of in de hosted omgeving gebruiken. Release 2101 is per 5 februari beschikbaar. Als u Elvy op uw eigen serveromgeving gebruikt (lokaal), dan kunt u zelf een update uitvoeren. Als u Elvy door ons gehost gebruikt, dan voeren wij de update voor u uit.

Bij zowel de update als het gebruik van Elvy kunnen we u uiteraard van diens zijn! Met de informatie in dit bericht zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan na een update. Een goede start is immers het halve werk!

Elvy release 2101

2021 Elvy - planning

Ieder kwartaal komt een nieuwe versie van Elvy beschikbaar voor gebruikers die Elvy lokaal of in een hosted omgeving gebruiken. Release 2101 is per 5 februari beschikbaar. 

Als u Elvy op uw eigen serveromgeving gebruikt (lokaal), dan kunt u zelf een update uitvoeren. Als u Elvy gehost gebruikt, dan wordt de update voor u uitgevoerd.

In release 2101 zijn er aanpassingen gedaan aan de interface, Elvy, de Elvy App en specifiek op de volgende koppelingen:

  • Exact Globe
  • Exact Online

O.a. nieuw in release 2101

In de nieuwe release zijn naast allerlei algemene verbeteringen en koppelingsspecifieke aanpassingen ook een aantal specifieke functionaliteiten uitgebreid. 

  • Restyle van Elvy optioneel aanwezig.
  • Beschikbaarheid Elvy Declaratieverwerking middels de Elvy App (iOS en Android).
  • Voor het uitlezen van e-mails is de EWS in combinatie met Shared Folders (zoals Office 365) toegevoegd.
  • In ElvyWeb is een compression level status documenten toegevoegd.
  • Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de oplossing Elvy Inkoopmanagement kan de automatische herkenning nu ook het verplichtingennummer herkennen, zodat het afletterscherm direct gefilterd wordt op verplichtingsnummer.

De volledige en voorgaande release notes kunt u hier raadplegen. 

BELANGRIJKE INFORMATIE

Voor ElvyWeb gebruikers

Na installatie van de update zal Elvy enige tijd nodig hebben om de ElvyWeb database te optimaliseren. Wij willen u erop attenderen dat de update hierdoor enige tijd langer in beslag kan nemen dan gebruikelijk!

Wilt u zeker zijn van ondersteuning door een van onze medewerkers tijdens de jaarovergang? Dan heeft u de mogelijkheid om een consultant in te zetten die u kan ondersteunen in het uitvoeren van de jaarovergang. Neem ook hiervoor gerust vrijblijvend contact op.