Elvy release 2103

Ieder kwartaal komt een nieuwe versie van Elvy beschikbaar voor gebruikers die Elvy lokaal of in de hosted omgeving gebruiken.
Release 2103 is per 2 augustus beschikbaar.

Bij zowel de update als het gebruik van Elvy kunnen we u uiteraard van diens zijn! Met de informatie in dit bericht zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan na een update. Een goede start is immers het halve werk!

2021 Elvy - planning

Als u Elvy op uw eigen serveromgeving gebruikt (lokaal), dan kunt u zelf een update uitvoeren. Als u Elvy gehost gebruikt, dan wordt de update voor u uitgevoerd.

In release 2103 zijn er aanpassingen gedaan aan de interface, Elvy, de Elvy App en specifiek op de volgende koppelingen:

  • Exact Globe
  • Exact Online

Meer hierover licht Elvy toe in de video. 

De volledige en voorgaande release notes kunt u hier raadplegen. 

BELANGRIJKE INFORMATIE

Voor ElvyWeb gebruikers

Na installatie van de update zal Elvy enige tijd nodig hebben om de ElvyWeb database te optimaliseren. Wij willen u erop attenderen dat de update hierdoor enige tijd langer in beslag kan nemen dan gebruikelijk!

Wilt u zeker zijn van ondersteuning door een van onze medewerkers tijdens de jaarovergang? Dan heeft u de mogelijkheid om een consultant in te zetten die u kan ondersteunen in het uitvoeren van de jaarovergang. Neem ook hiervoor gerust vrijblijvend contact op.