Elvy release 2104

Ieder kwartaal komt een nieuwe versie van Elvy beschikbaar voor gebruikers die Elvy lokaal of in de hosted omgeving gebruiken. De tijd vliegt voorbij. We zijn alweer beland bij de laatste release van 2021.
Release 2104 is per 8 november beschikbaar.

Bij zowel de update als het gebruik van Elvy kunnen we u uiteraard van diens zijn! Met de informatie in dit bericht zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan na een update. Een goede start is immers het halve werk!

2021 Elvy - planning

Als u Elvy op uw eigen serveromgeving gebruikt (lokaal), dan kunt u zelf een update uitvoeren. Als u Elvy gehost gebruikt, dan wordt de update voor u uitgevoerd.

In deze release zijn er aanpassingen gedaan aan de interface, Elvy, de Elvy App en specifiek op de volgende koppelingen:

  • Exact Globe
  • Exact Online

LET OP:  VERPLICHT VOOR UPDATE 2104 IN ELVYWEB: UPGRADE NAAR MICROSOFT .NET FRAMEWORK 4.8

Meer hierover licht Elvy toe in de video. 

De volledige en voorgaande release notes kunt u hier raadplegen. 

BELANGRIJKE INFORMATIE

Voor ElvyWeb gebruikers

Na installatie van de update zal Elvy enige tijd nodig hebben om de ElvyWeb database te optimaliseren. Wij willen u erop attenderen dat de update hierdoor enige tijd langer in beslag kan nemen dan gebruikelijk!

Wilt u zeker zijn van ondersteuning door een van onze medewerkers tijdens de jaarovergang? Dan heeft u de mogelijkheid om een consultant in te zetten die u kan ondersteunen in het uitvoeren van de jaarovergang. Neem ook hiervoor gerust vrijblijvend contact op.