Exact Autumn release 2021

De  nieuwste  seizoensupdate  van  je  Exact  software  is  er  weer !

2021. Misschien nog steeds een beetje een vreemd jaar maar ook een jaar vol nieuwe mogelijkheden. Wat je ambities en uitdagingen voor dit jaar ook zijn, Exact ondersteunt je en beweegt flexibel met je mee. Daarom zijn ze continu aan het innoveren. Bij Exact zijn ze altijd in beweging om jou zo goed mogelijk te blijven ondersteunen. Met trots presenteren we dan ook de Autumn’21 Release vol innovaties, die helpen jouw ambities waar te maken.

Ontdek welke innovaties binnen jouw product zijn doorgevoerd. Zo houd je grip op je cijfers en maak je de juiste keuzes. Nu en in de toekomst.

 

Exact Online – Efficiënter werken met meer gemak

Profiteer van de vele innovaties die in deze Autumn’21 Release zijn doorgevoerd. Zo ga je efficiënter te werk, biedt het je meer inzicht en krijg je grip op je cijfers. Klik in het menu op jouw Exact oplossing en ontdek welke verbeteringen en vernieuwingen Exact heeft doorgevoerd.

Exact Globe en Synergy – Klaar voor de toekomst

Deze Autumn’21 Release zit boordevol innovaties die jou helpen efficiënter te werken en je nog meer inzicht bieden. Zo ben je klaar voor de toekomst. Klik in het menu op jouw Exact oplossing en ontdek welke verbeteringen en vernieuwingen zijn doorgevoerd.

 
 

Exact Seasonal Releases

De wereld verandert snel, dus Exact verandert mee. In de lente, herfst en winter brengen we je op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de producten, zodat jij altijd het maximale uit je Exact software kunt halen.


Onze specialisten staan klaar om je te helpen

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ga voor een overzicht van alle release naar onderstaande website: