Exact Spring release 2020

De  nieuwste  seizoensupdate  van  je  Exact  software  is  er  weer !

2020. Het nieuwe decennium is succesvol gestart maar ook de situatie op de dag van vandaag wil je de baas zijn. Met Exact ben je er klaar voor, want de software is nog slimmer. Zo houd je tijd over om de beste beslissingen te nemen; op basis van actuele cijfers. Benieuwd naar de innovaties uit de Spring‘20 release? Bekijk de thema’s en klik door naar de innovatiepagina’s.

Je wilt vooruit met je bedrijf. Daarom innoveert Exact continu en presenteren ze elk seizoen de beschikbare nieuwe innovaties. Wij informeren je graag over de Spring Release en houden je ook in de toekomst op de hoogte. Die bevat steeds interessante nieuwe functies die jou meer succes zullen brengen.


Digitale efficiency in je administratie

De automatisering van je administratie dendert door. Het doel: jou veel tijd besparen terwijl de boekhouding altijd actueel en correct is. Ontdek de vernieuwingen en maak optimaal gebruik van de mogelijkheden

Digitale efficiëntie voor bouw, handel, productie en dienstverlening

Betrouwbaar leveren, inzicht in de processen, foutloos werken en heldere communicatie. Het leidt allemaal tot efficiënter werken en hogere marges. De nieuwe innovaties van Exact dragen hier aan bij en zorgen dat je klaar bent voor de toekomst.

 
 

Efficiëntie en verhoogd gebruikersgemak

In de eerste maanden van 2020 heeft Exact software niet stilgestaan. Grote en kleine innovaties en nieuwe functionaliteiten zijn doorgevoerd. Met als doel: beter inzicht, efficiënter werken en het verhogen van het gebruikersgemak. Ontdek de nieuwe innovaties die je hierin ondersteunen.


Onze specialisten staan klaar om je te helpen

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ga voor een overzicht van alle innovaties naar de website: