Exact Summer release 2019

De  nieuwste  seizoensupdate  van  je  Exact  software  is  er  weer !

Je wilt vooruit met je bedrijf. Daarom innoveert Exact continu en presenteren ze elk seizoen de beschikbare nieuwe innovaties. Wij informeren je graag over de Summer Release. Die bevat interessante nieuwe functies die jou meer succes zullen brengen deze zomer. En daarna!

Next Generation ERP-software

Exact heeft ook verbeteringen doorgevoerd in de ERP-software die door veel ondernemers als motor van hun bedrijf wordt gezien. De focus ligt daarbij op makkelijk te integreren innovaties die zowel on premise beschikbaar zijn als via een private en public cloud. Enkele van de belangrijkste ontwikkelingen zijn:

  • De Exact Hour Entry app is uitgebreid waardoor ondernemers nu makkelijk en veilig alle informatie over hun projecten kunnen bekijken: van documenten tot projectleden en van de taakverdeling tot de status van de werkzaamheden.
  • Informatie delen via het interne communicatieplatform Social Collaboration binnen Exact Synergy is verbeterd. Zo is de tijdlijn beter leesbaar en het delen van berichten gaat soepeler.
  • Zo heeft Exact de payroll oplossingen weer verder uitgebreid en
  • Verstuur je nu vanuit Globe elektronische facturen via het PEPPOL-netwerk. 

Effectievere handels- en productiesoftware

Exact heeft ook weer diverse innovaties ontwikkeld voor handels- en productiebedrijven die zo sneller en betrouwbaarder kunnen leveren. De functie Geplande Retouren in Exact Online zorgt voor een soepele afhandeling van geretourneerde producten. Productiebedrijven kunnen werkorders eenvoudig prioriteren; het personeel weet in welke volgorde het orders moet afwerken. Dit maakt het makkelijker om op tijd te leveren.

No hands accounting in Exact Online

Er zijn diverse innovaties toegevoegd die tijdwinst opleveren in het administratieve verwerkingsproces met Exact Online. De features brengen boekhouden zonder handen (No hands accounting) weer een stap dichterbij.

  • Ondernemers met een zakelijke rekening bij Knab kunnen nu hun bankrekening koppelen aan Exact Online. Banktransacties worden op die manier dagelijks automatisch verwerkt in de boekhoudsoftware.
  • Goedkeuren van facturen kan nu door te swipen via de mobiele app. Is de factuur goedgekeurd, dan kan je die factuur direct beschikbaar stellen voor betaling.
  • Per gebruiker zijn per factuur limieten in te stellen voor goedkeuring.
  • Per gebruiker en leverancier kan je inkomende facturen tot een bepaald bedrag automatisch laten goedkeuren.
  • Er is een extra controle op dubbele inkoopfacturen. Er was al een check op basis van referentienummer en leverancier. Die is nu uitgebreid met controle op het totaalbedrag en de factuurdatum.

Ga voor een overzicht van alle innovaties naar de website.