Exact Winter release 2020

De  nieuwste  seizoensupdate  van  je  Exact  software  is  er  weer !

2020. Het nieuwe decennium wil je succesvol starten. Met Exact ben je er klaar voor, want de software is nog slimmer. Zo houd je tijd over om de beste beslissingen te nemen; op basis van actuele cijfers. Benieuwd naar de innovaties uit de Winter‘20 release? Bekijk de thema’s en klik door naar de innovatiepagina’s.

Je wilt vooruit met je bedrijf. Daarom innoveert Exact continu en presenteren ze elk seizoen de beschikbare nieuwe innovaties. Wij informeren je graag over de Winter Release en houden je ook in de toekomst op de hoogte. Die bevat steeds interessante nieuwe functies die jou meer succes zullen brengen.

 

Efficiency en benchmarking in je administratie

In 2020 meer kansen op zakelijk succes benutten? Werk je met Exact Online dan houd je tijd over, omdat je minder handmatig hoeft in te voeren. Wist je dat je de prestaties van jouw bedrijf nu makkelijk vergelijkt met die van je branchegenoten?

Digitale efficiëntie voor handel, productie, dienstverlening en bouw

Betrouwbaar leveren, foutloos werken en helder communiceren. Het zijn drie begrippen die leiden tot hogere marges voor dienstverleners, bouw-, handels- en productiebedrijven. De nieuwste innovaties van Exact ondersteunen hierin.

 

Schaalbaar internationaal groeien

Internationaal groeien en efficiënt blijven werken? Exact geeft je tijd om dit te blijven doen in 2020. De laatste innovaties ondersteunen jouw succes terwijl je blijft voldoen aan lokale wet- en regelgeving.

Ultiem administratiegemak voor zzp’ers

De bonnenzoektocht voor de btw-aangifte langs e-mails, excelsheets en mappen kost handenvol tijd. Zijn alle facturen wel de deur uit? Zo ja, zijn ze betaald en hoe voorkom ik dat mijn boekhouder gaat zeuren? Ontdek hoe het anders kan, zonder dat je verstrikt raakt in ingewikkeld boekhoudjargon.

 

Onze specialisten staan klaar om je te helpen

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ga voor een overzicht van alle innovaties naar de website: