Exact Winter release 2021

De  nieuwste  seizoensupdate  van  je  Exact  software  is  er  weer !

2021. Misschien nog een beetje een vreemd (gestart) jaar maar ook een nieuw jaar vol nieuwe mogelijkheden. Wat je ambities en uitdagingen voor dit jaar ook zijn, Exact ondersteunt je en beweegt flexibel met je mee. Daarom zijn ze continu aan het innoveren. In deze Winter’21 Release hebben ze binnen de verschillende oplossingen weer vele innovaties doorgevoerd. Zo houd je grip op je cijfers en maak je de juiste keuzes. Nu en in de toekomst.

Je wilt vooruit met je bedrijf. Daarom innoveert Exact continu en presenteren ze elk seizoen de beschikbare nieuwe innovaties. Wij informeren je graag over deze Winter Release en houden je ook in de toekomst op de hoogte. Die bevat steeds interessante nieuwe functies die jou meer succes zullen brengen.

 

Exact Online – Efficiënter werken met meer gemak

Inzicht in je processen, automatiseringen, nieuwe koppelingen en fouten minimaliseren. Het leidt allemaal tot efficiënter werken, meer gemak en grip op je cijfers. De innovaties uit de Winter’21 Release dragen hier aan bij. Zo ben je klaar voor de toekomst en maak je je ambities waar.

Exact Globe en Synergy – Klaar voor de toekomst

Beter inzicht, efficiënter werken en meer gebruikersgemak. Ook deze Release heeft Exact Software weer innovaties doorgevoerd die jou hierin optimaal ondersteunen. Zo houd je grip op je cijfers en ben je klaar voor de toekomst.

 
 

Exact Seasonal Releases

De wereld verandert snel, dus Exact verandert mee. In de lente, herfst en winter brengen we je op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de producten, zodat jij altijd het maximale uit je Exact software kunt halen.


Onze specialisten staan klaar om je te helpen

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ga voor een overzicht van alle release naar onderstaande website: