Een verkoper als partner… kan dat?

Natuurlijk verkopen wij graag onze producten en diensten, maar veel belangrijker is het dat onze automatiseringsoplossingen daadwerkelijk bijdragen aan het succes van je onderneming.

Het mooiste van het mooiste..

Je kunt zeker met zo’n supersnelle, rode bolide op en neer voor een weekje Zuid-Frankrijk. Er is weliswaar nauwelijks plaats om lekker te zitten, je kunt niks meenemen, je verbruikt een enorme hoeveelheid brandstof en alle boetes moet je ook nog eens betalen. Maar het is natuurlijk wel vreselijk gaaf en trendy. Vaak is het alleen slimmer om toch te kiezen voor de ruime, luxe, comfortabele en zuinige gezinsauto met grote bagageruimte! Wij kiezen in onze aanpak in ieder geval voor het laatste. Moet je er toevallig ook nog eens mee op wintersport? Zet er dan desnoods een dakkoffer op. Vervoer je vaak grote spullen? Zet er een trekhaak onder en hang er een aanhanger achter.

Wat heb je eigenlijk echt nodig?

Dat is hoe wij ook onze oplossingen en langdurige samenwerking benaderen. We zoeken niet als eerste naar het modieuze, flashy en het mooiste van het mooiste. We gaan liever voor de oplossing die jij als klant daadwerkelijk nodig hebt en die je verder brengt. Voor de ‘gewone’, meest praktische maar nog steeds flexibele en eigentijdse middelen die het maximale resultaat geven. Vaak ook zijn deze toepassingen bij meerdere wensen en op meerdere plaatsen inzetbaar.

Wendbaar blijven!

We zijn er namelijk van overtuigd dat je als ondernemer op die manier wendbaar blijft. Als je modulair blijft werken, dan kan dat. We adviseren, liever werken we proactief in plaats van reactief. Dat betekent dat we je zien als partner en niet direct als klant in de zin van (maximale) opbrengst en marge. Want wat wil je? Nu automatisch herinneringen sturen maar straks automatisch je klanten of medewerkers informeren? Nu je hele logistiek koppelen aan je distributeur maar straks je webshop, of daarna de hele verkoop automatiseren tot en met levering en factuur? Een portaal eindeloos opschalen over medewerkers, distributeurs en klanten. Oftewel: wat is nu je vraag en hoe kunnen we daar met de nodige flexibiliteit nu, maar ook later op andere gebieden, een oplossing voor bieden.

Onze sales consultants!

Dat is wat onze sales consultant doet. Zoeken naar oplossingen die er werkelijk toe blijven doen. Met bouwstenen die herbruikbaar en veelzijdig toepasbaar zijn. Dat betekent dat we de beste deeloplossingen met elkaar verbinden. Als je de koppelingen goed op orde hebt, kun je makkelijk een onderdeel vervangen, zonder dat je je hele systeem hoeft te vervangen. Samenwerking, partnerschap en vooruit denken: dat is wat onze sales consultant voor je moet en kan betekenen.

Helpen

CLEAR Solutions helpt mensen om sneller, effectiever en vooral gemakkelijker hun werk te organiseren en uit te voeren. Automatisering zorgt voor uniformiteit en inzicht in processen. Dat maakt het werk voor je medewerkers makkelijker en motiveert hen. Vraag het ons! Wil je weten hoe automatisering je kan helpen om ook jouw bedrijf verder te helpen? Neem dan zeker contact met ons op! Voor elk bedrijf in iedere branche zijn fijne en heldere oplossingen te bedenken. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

BLOG Deel 18: Waarom is een senior consultant zo nieuwsgierig?

BLOG Deel 20: Durf te kiezen en blijf wendbaar!

Alle afleveringen van het blog volgen? Schrijf je dan nu in

Uw mailadres